Το “Love, Simon” ετοιμάζεται να γίνει σειρά από τη Disney

11/04/2019
από

Προμηθευτείτε χαρτομάντιλα και προετοιμάστε τις queer καρδιές σας, γιατί το “Love, Simon” ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά.

Έγκυρες πηγές επιβεβαίωσαν στο Pride.com, ότι η Disney ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για το streaming app. της, το Disney+.

Η Disney έχει αγοράσει τα δικαιώματα του διηγήματος της Becky Albertalli. Οι υπεύθυνοι της σειράς “This Is Us” και σεναριογράφοι του “Love, Simon”, Elizabeth Berger και Isaac Aptaker έχουν αναλάβει να ετοιμάσουν τη σειρά, που ο σκηνοθέτης Greg Berlanti θα αναλάβει την παραγωγή. Η Temple Hill Productions θα στηρίξει, επίσης, τη σειρά.

Ακόμη, έχει ανακοινωθεί ένα κάλεσμα για casting, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν το original cast θα επιστρέψει, ή αν θα γίνει ένα εντελώς καινούργιο reboot. Παρόλο που οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Θυμίζουμε ότι η ταινία “Love, Simon” πρόσφατα κέρδισε το “Media Award for Outstanding Film” από την GLAAD για το 2019. Στην ταινία του 2018 πρωταγωνιστούσαν οι: Nick Robinson, Keiynan Lonsdale, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Josh Duhamel και Jennifer Garner.

Μία μικρή συνέντευξη με τον πρωταγωνιστή του «Love, Simon»




Δες και αυτό!