Έστησε βίαιη επίθεση σε βάρος της πρώην κοπέλας της

01/04/2019
από

Μία έφηβη από την Αγγλία έστησε μία βίαιη επίθεση τεσσάρων ατόμων σε βάρος της πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο δικαστήριο του Μάντσεστερ.


Η Simone McDermott ζήτησε από την πρώην της Aimee Purdy να πάει από το διαμέρισμά της στο Μάντσεστερ στις 3 Ιανουαρίου. Η Dermott είπε στην Purdy ότι «κλαίω όλη τη νύχτα και είμαι μόνη μου» για να τη λυπηθεί και να πάει.

Έτσι κι έγινε. Όταν η Purdy έφτασε στο διαμέρισμα της πρώην της, της επιτέθηκε η ίδια η McDermott και η παρέα της Melissa Marriott, Siobhan Wait και Victoria Houghton.

Άρχισαν να της ρίχνουν γροθιές και κλωτσιές, ενώ η Purdy κουλουριάστηκε στο πάτωμα. Το σκηνικό της επίθεσης καταγράφτηκε σε βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών, από μέλος της συμμορίας.

Στο βίντεο, που παίχτηκε σήμερα στο δικαστήριο Manchester Crown (1 Απριλίου), ακούστηκαν φράσεις όπως “Ρίξ’ της εδώ, εγώ από εκεί” , “θα σου σπάσω το πρόσωπό” καθώς και οι φράσεις της Purdy που παρακαλούσε να σταματήσουν και ζητούσε έλεος.

Στο τέλος του ξυλοδαρμού πέταξαν τη Purdy έξω από την μπροστινή πόρτα. Εκείνη κρύφτηκε σε έναν παράδρομο και κάλεσε την αστυνομία. Τα τέσσερα κορίτσια συνελήφθησαν μια ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ανακάλυψαν και την ύπαρξη του βίντεο.

Η McDermott και η παρέα της παραδέχτηκαν ότι πραγματοποίησαν την επίθεση, αλλά είπαν ότι είχαν πρόθεση να τη ληστέψουν. Η δικηγόρος υπεράσπισης, Erimnaz Mushtaq, εξήγησε ότι η πελάτης της παρέσυρε την Purdy στο διαμέρισμά της για να ανακτήσει κάποιες προσωπικές φωτογραφίες της, που πίστευε ότι ήταν στο τηλέφωνο της Purdy.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ακόμη ότι η McDermott που είχε σχέση με την Purdy ξεκίνησε μια παράλληλη σχέση με την Marriott, ενώ η Purdy ήταν σε διακοπές στην Ισπανία.

Η Purdy υπέστη μικρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα της. Επίσης, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο, γιατί οι γιατροί βρήκαν ένα αποτύπωμα πέλματος στο μέτωπό της.

«Πονούσα πολύ από τους τραυματισμούς μου και δε μπορούσα να βγω από το δωμάτιό μου για δύο έως τρεις εβδομάδες – όταν τελικά βγήκα έπρεπε να έχω κάποιον μαζί μου» , δήλωσε η Purdy.

Τα κορίτσια αναμένεται να καταδικαστούν.




Δες και αυτό!