Απέκτησε παιδί με τον σύντροφό του με παρένθετη την 60χρονη μάνα του

31/03/2019
από

Όταν ο Matthew Eledge αποφάσισε ότι θέλει να κάνει παιδί με τον σύντροφό του Elliot Dougherty, δεν φανταζόταν ότι η μητέρα του θα ήταν αυτή που θα τους βοηθούσε.

Το gay ζευγάρι από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, υποδέχτηκε τη μικρή Uma Louise την οποία κυοφόρησε η 61 ετών – μητέρα του Eledge- Cecile.

“Αν με χρειάζεστε για παρένθετη, θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη”, είπε η Cecile στον γιο της, όταν της ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει πατέρας.

https://www.facebook.com/elliotdougherty/posts/10161851523520554

Το ζευγάρι σκέφτηκε ότι μια γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση δεν θα μπορούσε να κυοφορήσει και να γεννήσει ένα μωρό. Η γιατρός τους όμως είχε αντίθετη γνώμη.

Η δρ. Carolyn Maud Doherty τους είπε ότι αν και δεν υπήρχαν εγγυήσεις, μπορούσαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να είναι η Cecile η υποψήφια. Σ΄αυτό βοήθησε και ο υγιεινός τρόπος ζωής σε συνδυασμό με τακτική άσκηση που ακολουθούσε για χρόνια η Cecile.

Όπως εξήγησε η Doherty, δεν υπάρχουν πολλά άτομα ηλικίας 60 ετών που να μπορούν να περάσουν απ΄αυτή τη διαδικασία.

«Είναι 61 ετών και έχει χαμηλότερη αρτηριακή πίεση από ό, τι οι υπόλοιποι», δήλωσε ο Eledge για τη μητέρα του σε συνέντευξη στο BuzzFeed.

Η Cecile έμεινε έγκυος μετά την πρώτη εμβρυομεταφορά της. Η αδερφή του Dougherty έδωσε ένα αυγό. Στη συνέχεια γονιμοποιήθηκε με το σπέρμα του Eledge.

Το ζευγάρι είχε σκεφτεί και το ενδεχόμενο της παιδοθεσίας.




Δες και αυτό!