Πορτογαλία, Σουηδία, Καναδάς: Οι πιο φιλικές για την LGBT κοινότητα

22/03/2019
από

Η Πορτογαλία, η Σουηδία και ο Καναδάς είναι οι πιο φιλικές προς τα μέλη της LGBT κοινότητας.

Οι νομικές τροπολογίες αναφορικά με τα LGBT δικαιώματα, καθώς και για τις εγκληματικές ενέργειες, η Πορτογαλία για πρώτη φορά κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του SPARTACUS Gay Travel Index.

Από την 27η θέση κατάταξης η Πορτογαλία έφτασε σήμερα να μοιράζεται την 1η θέση με τη Σουηδία και τον Καναδά σύμφωνα με τον δείκτη SPARTACUS Gay Travel.

Ο δείκτης SPARTACUS Gay Travel ενημερώνεται κάθε χρόνο, ώστε οι ταξιδιώτες της LGBT κοινότητας να ταξιδεύουν και να απολαμβάνουν στις διακοπές τους με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και με ενημερότητα για τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε χώρα. Ο δείκτης ελέγχει 14 κριτήρια σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Οι κατηγορίες είναι τα πολιτικά δικαιώματα, η καταγραφή διακρίσεων κι οι διώξεις, ποινές, απειλές, μέχρι κι η θανατική ποινή. Οι πηγές που αξιοποιεί το SPARTACUS Gay Travel είναι το «Human Rights Watch», η καμπάνια του ΟΗΕ «Free & Equal» , αλλά και πληροφορίες σχετικά με παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά των μελών της LGBT κοινότητας.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!