Τι είναι “Έρωτας” σήμερα, τι “Ραντεβού”;
Έχουν αλλάξει τα πράγματα;
Βγαίνει ακόμα ο κόσμος Ραντεβού;
Χαμηλός φωτισμός, ηλεκτρονική μουσική, social media, dating apps.
Ένα Party, ποτά μοιράζονται συνέχεια στο κοινό… πίνoυμε.
Μην απενεργοποιήσεις το κινητό σου…

Επτά ηθοποιοί αφηγούνται πραγματικές ιστορίες δικές τους ή άλλων… ραντεβού. Αναπόσπαστο μέρος αυτού του «πάρτι» οι θεατές.

Δύο οθόνες θα σε βάλουν σε ρόλο πρωταγωνιστή. Οι ηθοποιοί θα σε παρακινήσουν να συμμετέχεις μέσω live chat στην σκηνική δράση.

Μια ακόμα παράσταση εκτυλίσσεται εκεί ταυτόχρονα, γεμάτη αναρτήσεις, φωτογραφίες, απευθείας μεταδόσεις. Τα social media δρουν ως μία εναλλακτική, ψηφιακή πραγματικότητα, το ίδιο υπαρκτή με την απτή… ίσως όμως πιο εύκολη και ασφαλής. Εκεί το εγώ, κατασκευάζεται λεπτομερώς για να είναι όπως επιθυμεί να φαίνεται. Έτσι και εσύ μπορείς να είσαι σε αυτό το πάρτι όποιος πραγματικά θέλεις. Μπαίνεις στην πλατφόρμα με ψευδώνυμο. Ο άλλος γίνεται πιο προσιτός. Η ζωή δείχνει διαφορετική και ωραία.

Την πρωτότυπη μουσική υπογράφει η Λένα Πλάτωνος, η «ιέρεια» της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα.

“Μέσα στην καταιγίδα των εφήμερων σχέσεων, των blink, των άπειρων εφαρμογών και του συναισθηματικού και σωματικού ξοδέματος εμφανίζεται ο Έρωτας, σαν ένα νανούρισμα. Εκεί δεν υπάρχει φύλο, δεν υπάρχουν εξωτερικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες, δεν υπάρχει ερώτηση… Υπάρχει μόνο το ότι Εγώ θέλω Αυτόν και Αυτός θέλει Εμένα.”

Το Ραντεβού; είναι μια θεατρική εμπειρία, που δίνει την ευκαιρία στους θεατές να γίνουν μέρος της. Αληθινές ιστορίες, πλαισιωμένες από πρωτότυπη μουσική και εντυπωσιακές ερμηνείες. Απώτερος σκοπός να γνωριστούμε να μη μείνουμε μόνοι για ένα ακόμα βράδυ.

Αιχμηρό, Προκλητικό, Ανορθόδοξο, Αποκαλυπτικό, Αληθινό, Ερωτικό και Αν Αντέχεις Ρομαντικό.
Όπως ένα Ραντεβού;
– Θέλω… – Αντέχεις…;

iNFO

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Κοσμίδης, Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Λένα Πλάτωνος

Παίζουν οι Ηθοποιοί: Ιωάννης Αθανασόπουλος, Χρήστος Καρανικόλας, Εμμανουέλλα Κοντογιώργου- Οικονόμου, Βαγγέλης Κοσμίδης, Χρήστος Σταθούσης, Κασσάνδρα Τζάρτζαλου, Ελένη Φαλατάκη.

Θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, Τουρναβίτου 7,Ψυρρή Τηλ.: 2103255444

Από 8 Μαρτίου –  κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Αγόρασε τη πρόσκλησή σου εδώ

Πληροφορίες κρατήσεις: 2103255444
facebook.com/rantevou.performance/
Instagram: @rantevou.performance

Διάρκεια παράστασης : 75’