Ο Ομπάμα καλεί τους άνδρες να έχουν αυτοπεποίθηση για τη σεξουαλικότητά τους

22/02/2019
από
Σε μια αίθουσα κατάμεστη από νεαρούς άνδρες από την My Brother’s Keeper Alliance του Όκλαντ της Καλιφόρνιας, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και το αστέρι του ΝΒΑ Στέφαν Κάρυ μίλησαν για τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν οι νεαροί άνδρες, που ανήκουν σε μειονοτικές ομάδες και πόσο συχνά οι άνθρωποι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τις ανασφάλειές τους.
«Ζούμε σε μια κουλτούρα, όπου η αξία μας μετράται με πόσα χρήματα έχουμε και πόσο διάσημοι είμαστε» , δήλωσε ο Ομπάμα, σύμφωνα με το San Francisco Chronicle.
“Θα σας πω, λοιπόν, ότι στο τέλος της ημέρας, εκείνο που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση δεν είναι τίποτε από τα δύο. Ξέρω πολλούς πλούσιους ανθρώπους που είναι όλοι τους μπερδεμένοι” .

Στην αίθουσα το ακροατήριο γέλασε, καθώς ο Ομπάμα μάλλον αναφερόταν σε πλούσιους ράπερ και αθλητές, που ξοδεύουν εξωφρενικά ποσά εντελώς ανούσια.

“Εάν είστε πραγματικά σίγουροι για την οικονομική σας κατάσταση, πιθανότατα δεν πρόκειται να φορέσετε μια αλυσίδα 8 κιλά γύρω από το λαιμό σας. Επειδή γνωρίζετε ότι: “Α, υπάρχει η τράπεζα, δε χρειάζεται να σας δείξω πόσα έχω, νιώθω καλά.” 

Στη συνέχεια έδωσε το απίστευτο αυτό φινάλε με τα παρακάτω λόγια:

“Αν είστε πολύ σίγουροι για τη σεξουαλικότητά σας, δε χρειάζεται να έχετε οκτώ γυναίκες γύρω σας να κάνουν twerking.

Ακόμα κι ο Στέφαν Κάρυ γέλασε, καθώς ο Ομπάμα συνέχισε:

“Δείχνετε αγχωμένοι όταν το κάνετε αυτό. Γιατί έχω μία γυναίκα με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το ακούσατε αυτό, μπερδεμένοι ράπερ; Ο Ομπάμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ!” 

Το My Brother’s Keeper Alliance είναι μέρος του Ιδρύματος Ομπάμα και ιδρύθηκε μετά το θάνατο του 17χρονου Τράυβο Μάρτιν που πυροδότησε διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Ο Ομπάμα δήλωσε ακόμη ότι:

“Νομίζω ότι άρχισα να μεγαλώνω, όταν σταμάτησα να σκέφτομαι τον εαυτό μου και ξεκίνησα να σκέφτομαι πώς μπορώ να είμαι χρήσιμος σε άλλους ανθρώπους. Το εκπληκτικό είναι, όταν βοηθάς κάποιον, και βλέπεις αυτό το θετικό αντίκτυπο σε κάποιον, που σου δίνει αυτοπεποίθηση” .



Δες και αυτό!