Έντονες φαίνεται πως ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, ότι ένας ανήμπορος ηλικιωμένος άνδρας εκδιώχθηκε από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο» στα Καλάβρυτα, όταν ο μητροπολίτης Αμβρόσιος πληροφορήθηκε (ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο στο ίδρυμα), ότι ο ηλικιωμένος ήταν ομοφυλόφιλος.

Συγκεκριμένα, προχθές η δομή του Δήμου ενημερώθηκε ότι υπάρχει εμπλοκή με την παραμονή του άτυχου άνδρα, μετά την αντίδραση του μητροπολίτη.

Σύμφωνα με το tempo24, οι αντιδράσεις οδήγησαν στην παρέμβαση του διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου, αναγκάζοντας τον Αμβρόσιο να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση.

Έτσι ο τρόφιμος παραμένει στο Καλλιμανοπούλειο.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!