Ένας ανήμπορος ηλικιωμένος άνδρας εκδιώχθηκε από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Καλλιμανοπούλειο» στα Καλάβρυτα, επειδή ήταν ομοφυλόφιλος.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ της η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Πάτρας tempo24.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και τον οποίο μέχρι πρότινος φρόντιζαν υπερβάλλοντας εαυτόν οι άνθρωποι της δομής βοήθεια στο σπίτι. Πριν από λίγο καιρό η φροντίδα του στο σπίτι κατέστη αδύνατη με αποτέλεσμα να απευθυνθούν στο ίδρυμα.

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι χθες η δομή του Δήμου ενημερώθηκε ότι έδιωξαν από το ίδρυμα τον ηλικιωμένο άνδρα επειδή ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος έχει και τον πρώτο λόγο στο ίδρυμα, ενημερώθηκε ότι ο ηλικιωμένος ήταν ομοφυλόφιλος!

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στο ίδρυμα αλλά και στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

(σ.σ. Για την ιστορία να πούμε ότι ένα από τα επιχειρήματα της υπεράσπισης του Αμβρόσιου, κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης, ήταν η περίθαλψη  -και- ομοφυλόφιλων που είχαν ανάγκη.)

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!