Πώς ένας gay πορνοστάρ πολεμά το στίγμα σε βάρος των πιτ μπουλ;

06/02/2019
από

Ένας gay πορνοστάρ αποκάλυψε ότι δίνει ένα μεγάλο μέρος από την αμοιβή του σε κουτάβια και σκύλους που έχουν ανάγκη από τη στήριξη όλων, όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την άρση του στίγματος, που κοινωνικά έχει επιβληθεί επάνω τους.

Ο Bruce Beckham έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του ζωής εργαζόμενος για τα μεγαλύτερα στούντιο πορνό. Σήμερα, ο gay πορνοστάρ, μπορεί να προσθέσει στο βιογραφικό του και τη στήριξή του στην οργάνωση Stand Up For Pits, που φροντίζει πιτ μπουλ, τη ράτσα των σκύλων που έχει ίσως παρανοηθεί από τον περισσότερο κόσμo και που συχνά θεωρούνται επιθετικά, ανταγωνιστικά και πρόθυμα να δαγκώσουν και να κάνουν κακό.

Κάποιοι στο παρελθόν χρησιμοποίησαν τη ράτσα αυτή σε εγκληματικές πράξεις, με αποτέλεσμα να έχουν εκδοθεί ακόμη και αποφάσεις, που απαγορεύουν την κατοχή τους. Ωστόσο, οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα πιτ μπουλ δεν είναι περισσότερο επικίνδυνα σε σύγκριση με τις άλλες ράτσες σκύλων.

Ο Bruce δήλωσε στο Gay Star News: «Διέσωσα ένα κουτάβι μ’ έναν φίλο μου το 2004 και αμέσως ερωτευτήκαμε με τη γλυκιά και αγαπητική φύση αυτών των σκύλων» .

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση συμβάλλει στη χρηματοδότηση της τοποθέτησης των πιτ μπουλ σε ασφαλείς κατοικίες και στη χρηματοδότηση έκτακτων περιστατικών για κακοποιημένα ζώα, ενώ εργάζονται για την προώθηση ειδικής νομοθεσίας σχετικά με τη ράτσα αυτή, σύμφωνα με την οποία οι διακρίσεις εις βάρος των πιτ μπουλ βασίζονται σε παραπληροφόρηση.

«Οι άνθρωποι είναι επιθετικοί, τα σκυλιά και τα παιδιά είναι αθώα πλάσματα του περιβάλλοντος» , πρόσθεσε ο Bruce στο GSN:

“Ορισμένοι κακοί άνθρωποι κακοποιούν και βασανίζουν τα σκυλιά ανελέητα. [Δημιούργησαν] ένα πολιτιστικό στίγμα σε βάρος μιας ράτσας, που ιστορικά έχει χρησιμοποιηθεί για να προσέχει παιδιά ως “νταντά” και στατιστικά δεν έχει πιο επιθετική συμπεριφορά από οποιαδήποτε άλλη ράτσα.” 

Δυστυχώς, ο Bruce έχασε τον σκύλο του και προς το παρόν δε μπορεί να έχει έναν, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων:

«Δυστυχώς, το σκυλί μου πέθανε στα εννέα του, από μια ξαφνική αναιμική κρίση, που ονομάζεται IMHA. Το τρέχουσα ζωή μου καθιστά δύσκολο για μένα να υιοθετήσω ένα κουτάβι, προς το παρόν. Επενδύω όσο το δυνατόν περισσότερο για να βοηθήσω να σώσω άλλα κουτάβια και να προωθήσω τη συνειδητοποίηση της κακομεταχείρισης τους» .

Τα αγαπημένα του gay πορνό για φέτος




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!