Κέρδισε προϊόντα απο τη Wella New Wave

17/01/2019
Κέρδισε προϊόντα απο τη Wella New Wave

Το περιοδικό antivirus σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα προϊόν της Wella New Wave. Δέκα τυχερά άτομα θα κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα New Wave προϊόνείτε το Ultimate Effect Textur Gum (ινώδης κρέμαείτε το Ultimate Effect Go Matt Clay (πηλός για ματ αποτέλεσμα).

Κέρδισε προϊόντα απο τη Wella New Wave

Το 2019 θα έχει να κάνει με υπέροχα μαλλιά, οπότε ετοιμαστείτε να μεταμορφώσετε το στυλ σας και να πάτε τα μαλλιά σας σε ένα νέο επίπεδο με το Wella New Wave. Τραβήξτε όλα τα βλέμματα με νέα look με τα πιο σύγχρονα gel, clays και σπρέι που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να απογειώσετε το total look σας. Ετοιμαστείτε για μια σειρά styling που θα ξεπεράσετε μαζί της τα όρια και θα αγκαλιάσετε την ξεχωριστή σας εμφάνιση.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και τα ονόματα των 10 τυχερών ατόμων θα ανακοινωθούν στη σελίδα του διαγωνισμού. Το κάθε άτομο που θα κερδίσει θα ενημερωθεί στο προσωπικό email που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του. Το δώρο θα του αποσταλεί ταχυδρομικά στη διεύθυνση που θα μας δώσει μετά τη κλήρωση. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει έως τις 03/02/19 στις 23:59.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό


Ο διαγωνισμός διεξάγετε από την Homo Evolution που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία του site avmag.gr. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται για τις ανάγκες του διαγωνισμού, διαγράφονται μετά τη λήξη του. Για διευκρινίσεις ή παράπονα καλέστε στο 2130041028 (Δευτ. – Παρ., 12:00 – 19:00) ή στο email [email protected].




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!