Το creepy βίντεο του Kevin Spacey μετά την ανακοίνωση της δίκης του

26/12/2018
από
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης του 18χρονου γιου ενός παρουσιαστή ειδήσεων θα αντιμετωπίσει σε λίγες μέρες ο Kevin Spacey, στην πρώτη υπόθεση που θα εκδικαστεί από τότε που αρκετά αντίστοιχα περιστατικά είδαν το φως της δημοσιότητας.

“Ο Spacey θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 7 Ιανουαρίου για την υπόθεση ανάρμοστης συμπεριφοράς και σεξουαλικής παρενόχλησης”, δήλωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας Michael O’Keefe. Ο Spacey μπορεί να αντιμετωπίσει την ποινή της 5ετούς φυλάκισης αν καταδικαστεί.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της είδησης, ο Spacey δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο “Let Me Be Frank”. Σε έναν μονόλογο του ως Frank Underwood, ο χαρακτήρας που υποδυόταν στο “House of Cards” του Netflix, υποστήριξε:

«Ξέρω τι θέλετε. Σίγουρα, ίσως προσπάθησαν να μας χωρίσουν. Όμως, αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Εξάλλου, έχουμε μοιραστεί τα πάντα μεταξύ μας. Σας είπα τα πιο βαθιά κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά μου. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου. Αλλά, κυρίως, σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Κι εσείς με εμπιστευτήκατε, παρότι γνωρίζατε πως δεν θα’πρεπε. Συνεπώς, δεν τελειώσαμε, ό,τι κι αν λένε. Άλλωστε, ξέρω τι θέλετε… Με θέλετε πίσω!», φαίνεται να λέει ο 59χρονος ηθοποιός, σε μία από τις λιγοστές αναρτήσεις του, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου μεγατόνων που τον ενέπλεκε σε υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

“Φυσικά κάποια πίστεψαν τα πάντα και απλά περιμένουν με κομμένη αναπνοή να ομολογήσω τα παντα. Και πεθαίνουν να με δουν να παραδέχομαι ότι αυτά που λένε είναι αλήθεια και ότι πήρα αυτό που μου αξίζει. Αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να πληρώσω για κάτι που δεν έχω κάνει…”

«Παρά τις σαχλαμάρες, την έχθρα, τα πρωτοσέλιδα, την καταδίκη δίχως δίκη. Παρά ταύτα, παρά τον θάνατό μου ακόμα, νιώθω απροσδόκητα καλά. Και η αυτοπεποίθησή μου μεγαλώνει κάθε μέρα πως πολύ σύντομα θα μάθετε όλη την αλήθεια. Αλλά, για ένα λεπτό… Τώρα που το σκέφτομαι… Στην πραγματικότητα δεν με είδατε ποτέ να πεθαίνω, σωστά; Τα συμπεράσματα είναι τόσο παραπλανητικά. Σας έλειψα;».




Δες και αυτό!