Ακύρωση των ποινικών διώξεων για τον Kevin Spacey

18/07/2019
από

Οι εισαγγελείς της Μασαχουσέτης ακύρωσαν τις ποινικές διώξεις σχετικά με άσεμνη παρενόχληση και κακοποίηση του Kevin Spacey σε βάρος του γιου της δημοσιογράφου Heather Unruh.

Η υπόθεση, που ξεκίνησε το 2017, έχει αποδειχθεί δύσκολη για τους εισαγγελείς. Η απόφασή τους να εγκαταλείψουν τις ποινικές διώξεις ήρθε, όταν ο γιος της Unruh απέσυρε τη μήνυση.

Οι περισσότερες από τις προκλήσεις, που αντιμετώπιζε η υπόθεση, κρύβονταν γύρω από ένα χαμένο κινητό. Ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει, ότι έχασε το κινητό, που είχε τη νύχτα του περιστατικού. Επίσης, αρνήθηκε ότι διέγραψε ή παραποίησε μηνύματα. Κι όταν ανέβηκε στο βήμα για να απολογηθεί, επικαλέστηκε την “Πέμπτη Τροποποίηση” , η οποία δίνει το δικαίωμα να μην απαντήσει. Η ερώτηση αφορούσε στο αν γνώριζε ότι η παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων είναι έγκλημα.

Μετά από τη κατάθεσή του, ο δικαστής ζήτησε να διαγραφεί από το αρχείο. Ο δικαστής ρώτησε την εισαγγελία, πώς επιθυμούσε να προχωρήσει, μιας κι ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να καταθέσει.

Τελικά, ο Εισαγγελέας της Περιφέρειας Cape and Island, Μάικλ Ο’Κίεφ ανακοίνωσε την ακύρωση της ποινικής δίωξης για άσεμνη επίθεση και κακοποίηση την Τετάρτη (17 Ιουλίου). Οι αποφάσεις αυτές έγιναν «λόγω μη διαθεσιμότητας του καταγγέλλοντος μάρτυρα» .




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!