Όταν η φύση συναντά το κόσμημα

01/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Γεννημένη στο Μεξικό και με έδρα πλέον το Los Angeles των ΗΠΑ, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Daniela Villegas επιλέγει και χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσει κοσμήματα τα οποία είναι αληθινά μικρογλυπτά.

Τα σχέδια της έχουν ως πηγή έμπνευσης την ίδια τη φύση και οι πολύτιμοι λίθοι και μη ( προσωπικά δε μπορώ να αποκαλέσω ένα δώρο της φύσης το οποίο είναι αποτέλεσμα εκατονταετίων ημιπολύτιμο όπως κάνουν μερικοί), συναντούν την ίδια τη φύση και το ταλέντο της και δημιουργούν φτερά, ξύλα, καλάμια , έντομα.

Η Villegas βλέπει τη ζωή ως μια παιδική χαρά, τα κοσμήματά της είναι τόσο εκπληκτικἀ και συναρπαστικά, όπως η ίδια η φύση. Η αγάπη της για τα ταξίδια και την εξερεύνηση αντικατοπτρίζεται στα μοναδικά σχέδια της τα οποία τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τα κοσμήματα της είναι διαθέσιμα σε επώνυμα καταστήματα ανά τον κόσμο και σίγουρα θα δούμε στο μέλλον υπέροχες δημιουργίες της. Άλλωστε τοο αποτέλεσμα πρωτότυπο και μοναδικό, αισθητικά και καλλιτεχνικά υπέροχο. Δείτε και μόνοι σας στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Πηγή φωτογραφιών/ website : danielavillegas.com 

 

 

 

 

 Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος από το τεύχος 33. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη.

Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!