Το παιχνίδι στην Ουκρανία που εξοντώνει gay, Εβραίους, Αμερικανούς και λοιπούς επικίνδυνους εχθρούς

25/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Τα περισσότερα παιδιά των προηγούμενων δεκαετιών θυμούνται σίγουρα τα παιχνίδια τύπου Space Invaders, και Papers Please. Από ότι φαίνεται, δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε, τουλάχιστον στην Ουκρανία, μιας και τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα παιχνίδι παρόμοιας αισθητικής, με τη διαφορά ότι οι εκάστοτε παίχτες υπερασπίζονται τη μαμά πατρίδα εναντίον των gay, Ρώσων, Αμερικανών, κομμουνιστών και Εβραίων εχθρών.

Πρόκειται για το παιχνίδι με τίτλο «Nationalist Simulator — Defend Ukraine», το οποίο παροτρύνει τους παίχτες να καταστείλουν (μέσω ενός καλάσνικοφ) όλα τα σηματάκια που εμφανίζονται  και αναφέρονται στην εκάστοτε εχθρική ομάδα που απειλεί την ειρηνική ζωή της Ουκρανίας.

Αν δεν είσαι αρκετά γρήγορος και αφήσεις πολλά από αυτά τα «ύπουλα» σηματάκια να πλημμυρίσουν τη χώρα, το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Ένας χρήστης στο Twitter μάλιστα, σημείωσε πως όσο σκληρά κι αν προσπάθησε, στάθηκε αδύνατο να υπερνικήσει το κύμα Εβραϊκών σημαιών που εμφανίζονταν, ενώ ένας άλλος έθεσε το μεγάλο ερώτημα σχετικά με το «γιατί κανείς δεν είχε σκεφτεί νωρίτερα να δημιουργήσει αυτό το παιχνίδι».

Σύμφωνα με τους «Τimes» του Ισραήλ,  οι σέρβερ της ιστοσελίδας με το παιχνίδι μίσους έχουν την έδρα τους στο Βερολίνο.

Αυτό θα πει «εκπαιδευτικό gaming».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!