Τα καυτά αγόρια της φετινής eurovision

antivirus magazine διαφήμιση

Λίγες ώρες απομένουν για το μεγάλο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο Μάλμε της Σουηδίας και μετά τους δύο ημιτελικούς γνωρίζουμε πλέον τη σειρά εμφάνισης των χωρών του τελικού. Έτσι σε αυτό το σημείο είναι καλό να σας ενημερώσω ως καλός Eurofan για το πως πρέπει να ψηφίσουμε το Σάββατο 18 Μαϊου. Πέρα από την ψήφο μας στη Φιλανδία που εμφανίζεται 4η και πρέπει να τιμήσουμε την Krista Siegfrids που τόλμησε να πάει το διαγωνισμό ένα βήμα παραπάνω με το καυτό φιλί στη χορεύτριά της επί σκηνής έχω να σας συστήσω τους εξής καλλιτέχνες.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 20)
Όχι μόνο έχει ελληνικό τραγούδι (από το Δημήτρη Κοντόπουλο), όχι μόνο έχει Έλληνα χορογράφο (τον Φωκά Ευαγγελινό), όχι μόνο τον είχαμε στο πάρτυ του Antivirus και του oikotimes.com στην Αθήνα τον Απρίλιο, αλλά ο Farid Mammadov είναι το πιο σέξι αγόρι της φετινής διοργάνωσης. Γνωρίζοντας τον προσωπικά έχω να σας πω ότι είναι ένα μωρό παιδί με τέλειους κοιλιακούς!

ΙΤΑΛΙΑ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 23)
Αυτό το στυλ το αλήτικο, το δεν δίνω δεκάρα για την πάρτι σου, είμαι αιώνιος φοιτητής και μένω στα Εξάρχεια του Μιλάνο με σκοτώνει. Ο Marco Mengoni είναι ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος και μόνο που σε κοιτάει, απλά ερωτεύεσαι! Μονδαικός στη σκηνή, με απίστευτη χροιά, σε κάνει να θέλεις να γίνεις το ταίρι σου. Ψηλός σαν τα κυπαρίσσια επιβάλλεται στο χώρο και ενώ αν τον χαιρετήσεις θα σε αγκαλιάσει και θα σου χαμογελάσει έχει την αύρα του απόμακρου, κάτι που σε τραβάει ακόμα περισσοτερο

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ 26)
Σε αυτό το σημείο να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους χορευτές της Ιρλανδίας που εμφανίζεται στην 26η θέση, και έχουν υπέροχη κίνηση, κοιλιακούς και tattoo! Πέρα από τους χορευτές ο τραγουδιστής της Ιρλανδίας είναι ένα – κυριολεκτικα – ξωτικό με τέλειο σώμα το οποίο ζήτησε να το δει η ίδια η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στη συνέντευξη τύπου και ο Ryan Dolan αρνήθηκε. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι είναι σεμνός και ντροπαλός ΟΣΟ δεν πάει!

ΛΕΤΤΟΝΙΑ (ΔΕΝ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ)
Μπορεί να μην προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου αλλά ήθελα να τους συμπεριλάβω σε αυτό το άρθρο για να καλύψω και όσους αρέσκονται σε twink boys! απίστευτο σώμα και τέλεια κίνηση (πολλοί είπαμε ότι ήταν κρίμα που δεν προκρίθηκαν γιατι το κομμάτι τους ήταν πραγματικά καλό, χορευτικό και δυναμικό αλλά και οι ίδιοι οι PeR αν και νέοι τραγουδιστές ήταν άψογοι στη σκηνή.

Με αυτά και με εκείνα ολοκλήρωσα τις προτάσεις μου για το πως να ψηφίσετε το Σάββατο. Κι ενώ θα πάω για ένα κρύο ντους να συνέλθω κάπως (γιατί τους έχω και στα πόδια μου όλη μέρα), σας προτείνω να δείτε (ή να ξαναδείτε) τις εμφανίσεις τους στο YouTube official channel της Eurovision www.youtube.com/eurovision

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!