Ο Jean-Paul Gaultier μας παρουσιάζει το KOKORICO

10/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο αγαπημένος μας Jean Paul Gaultier παρουσιάσε το νέο άρωμα του, Kokorico, μετά την πρόσφατη επίδειξη μόδας στο επίσημο πρόγραμμα των collections στο Παρίσι.

Το νέο ανδρικό άρωμα του γνωστού σχεδιαστή, είναι μια μοναδική έκρηξη αισθήσεων και αρρενωπότητας, όπως την φαντάστηκαν οι διάσημες “μύτες”, των Olivier Cresp Και Annick Menardo. Η βάση του “χυμού” είναι δροσερά φύλλα συκιάς τα οποία χαρίζουν μια μοναδική ενέργεια και φρεσκάδα, ενώ η “καρδιά” έχει νότες από κακάο ( όχι σοκολάτα ), το οποίο σε συνδυασμό με τις “ξύλινες” νότες του vétiver, patchouli και του κέδρου, δίνουν στο άρωμα την αρρενοπότητα και την δύναμη την οποία έχει ένα ανδρικό άρωμα.

Ο Jean-Paul Gaultier, παρουσίασε παράλληλα και την πρώτη διαφημιστική καμπάνια για το νέο άρωμα, την οποία υπογράφει ο γνωστός φωτογράφος μόδας, Jean-Baptiste Mondino, με πρωταγωνιστή το διάσημο μοντέλο ( και ηθόποιο στην ταινία A Single Man του Tom Ford )Jon Kortajarena.

Το νέο άρωμα θα είναι επίσημα διαθέσιμο στα καταστήματα καλλυντικών μετά τις 29 Αυγούστου.

Θα διατίθεται σε Eau de Toilette των 50ml και 100ml, ενώ μια πλήρη σειρά περιποίησης (αποσμητικό, shower gel, aftershave lotion) συνοδεύει το νέο μοναδικό άρωμα.

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!