Ο George Michael θέλει να βοηθήσει του νέους gay

12/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο τραγουδιστής George Michael θέλει να βοηθήσει του νέους gay. Ο κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνης,επιστρέφει με μια νέα ευρωπαϊκή περιοδεία ελπίζοντας να βοηθήσει τους νέους gay και νιώθοντας τύψεις ότι δεν ήταν σωστό πρότυπο τα τελευταία χρόνια.

Εμείς δε θα πούμε το αντίθετο. Σε σχέση από το 1996 με τον σύντροφο του Keny Gross, έκανε το coming out το 1998 γιατί θα το έκανε κάποιος άλλος στη θέση του, μιας και η αστυνομία τον είχε συλλάβει για «απρεπή συμπεριφορά» σε δημόσιες τουαλέττες στο Los Angeles, κάτι το οποίο έγινε και το 2006 αλλά αυτή τη φορά στο Λονδίνο. Η αστυνομία τον έχει συλλάβει αρκετές φορές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και πέρασε μάλιστα 4 εβδομάδες σε φυλακή για αυτό το λόγο, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει εθισμένος σε υπνωτικά χάπια.

Αλλά το είδωλο των eighties αναγνωρίζει ότι η φήμη του δεν είναι στα καλύτερα της. Αναγνωρίζει ότι «δεν βοήθησε τους νέους ομοφυλόφιλους. Θα ήθελα ως ομοφυλόφιλος άνδρας να τους βοηθήσω.» Και για αυτό το λόγο ανακοίνωσε τη νέα ευρωπαϊκή περιοδεία. Στην περιοδεία του αυτή, κατά την οποία θα δώσει 47 συναυλίες, ο George Michael θα συνοδεύεται από μια συμφωνική ορχήστρα. Σε συνέντευξη Τύπου, στο Royal Opera House του Λονδίνου, ο διάσημος καλλιτέχνης ανέφερε πως ένιωσε ότι αυτό θέλει να κάνει ως καλλιτέχνης.

Η περιοδεία του, που ονομάζεται “Symphonica: The Orchestra Tour”, θα ξεκινήσει από την Πράγα στις 22 Αυγούστου. 12 μόνο συναυλίες θα δώσει ο George Michael στην Βρετανία.

Ακόμη, ο George Michael ανέφερε πως στις 6 Νοεμβρίου θα δώσει μια ειδική φιλανθρωπική συναυλία στο Royal Opera House του Λονδίνου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα κατά του Aids της εκλιπούσας Elizabeth Taylor.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της περιοδείας, ο George Michael θα ερμηνεύσει επί σκηνής κάποια προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια του, αλλά και αγαπημένα του τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Όσο αφορά τη νέα δισκογραφική του δουλειά, ανακοίνωσε ότι θα συγκεντρώνει μια ομάδα μουσικών «gay και gay-friendly» και θα καλέσει και άλλους καλλιτέχνες να συνεργαστούν ώστε να στηρίξουν τη ΛΟΑΤ κοινότητα.

 «Ελπίζω με αυτό το νέο album να αναπληρώσω τη ζημιά που έχω προκαλέσει», δήλωσε.

Στο πρόγραμμα των συναυλιών του, δεν περιλαμβάνονται η Ελλάδα ή η Κύπρος, τουλάχιστον προς το παρόν.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!