Ο Gaultier εξομολογεί τη Lady Gaga

11/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

O Gaultier εξομολογεί την Lady Gaga. Η ιδέα είναι πρωτότυπη και έγινε πραγματικότητα, στο γαλλικό κανάλι M6. Οι δύο επώνυμοι και gay icons ταυτόχρονα, βρεθήκαν στο Παρίσι, στην έδρα της εταιρείας Jean-Paul Gaultier για μια μοναδική συνέντευξη. 

 Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά στο διάσημο σχεδιαστή ( τον οποιο φιλοξενούσαμε στο τεύχος 37 ) και μιλά για τα πάντα, για την οικογένεια της, τα παιδικά της χρόνια, τη δύσκολη αρχή της καριέρας της, αλλά και για τη μουσική της, τις σχέσεις της με τους fans, την υποστήριξη της στα ΛΟΑΔ θέματα καθώς και για την επιρροή της στη μόδα.

Δείτε ένα απόσπασμα ( τα πρώτα 5 λεπτά στα…γαλλικά )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!