Ο… ομοφυλόφιλος Αβραάμ Λίνκολν

20/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τα «άπλυτα» των Αμερικανών εθνοπατέρων βγάζει στη φόρα ο «βασιλιάς του πορνό», Λάρι Φλιντ, την ώρα που εορτάζονται τα 150 χρόνια από τον Αμερικανικό Εμφύλιο. Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις του Αβραάμ Λίνκολν καθώς και η προτίμηση της Ελανορ Ρούσβελτ στις γυναίκες είναι μερικές μόνο από τις «ροζ» αποκαλύψεις για πρώην προέδρους και πρώτες κυρίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της αυτοκρατορίας «Hustler» εν όψει της κυκλοφορίας του ιστορικού βιβλίου του «Ενα Εθνος υπό τη Σκέπη του Σεξ» (A Nation Under Sex).

«Εδώ και 35 χρόνια εκθέτω διεφθαρμένους πολιτικούς και ήθελα να ξέρω αν οι Εθνοπατέρες μας ήταν εξίσου ανόητοι», δήλωσε ο Φλιντ στην ιστοσελίδα Daily Beast. «Είμαι ο πρώτος που θα υπερασπιστεί έναν πρόεδρο που ερωτοτροπεί και συγχρόνως κουμαντάρει τον προϋπολογισμό. Αλλά θεωρώ ότι η διακριτικότητα πρέπει να παίζει ρόλο», δήλωσε σχολιάζοντας το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου. Για να δώσει επιστημονική εγκυρότητα στο βιβλίο ζήτησε τη βοήθεια του καθηγητή Ντέιβιντ Αϊζενμπαχ του Πανεπιστημίου Κολούμπια, ο οποίος δήλωσε ότι ο Φλιντ ετοιμάζεται να ξεμπροστιάσει και τους υποψήφιους των προεδρικών εκλογών του 2012.

«Εστιάζουμε σε όλους, αλλά οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν τόσο βεβαρημένο παρελθόν», δήλωσε ο Δημοκρατικός Φλιντ, ο οποίος μετά τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του το 1978 από έναν λευκό ρατσιστή είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Στο παρελθόν έχει θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της Καλιφόρνια και έχει ταχθεί κατά του πολέμου και υπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.

1 Του άρεσαν οι άνδρες
Αποκάλυψη-βόμβα για τον Αβραάμ Λίνκολν είναι η αναφορά του Φλιντ στις… ομοφυλοφιλικές σχέσεις που είχε ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Στον Λίνκολν «άρεσε να μοιράζεται το κρεβάτι του με άνδρες», γράφει χαρακτηριστικά για τον 16ο πρόεδρο των ΗΠΑ (1861- 1865), ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη Μαίρη Τοντ και είχε αποκτήσει μαζί της τέσσερα παιδιά.

2 Ηταν… λεσβία
Λεσβία ήταν η σύζυγος του πρώην προέδρου Φραγκλίνου Ντελάνο Ρούζβελτ (1933- 1945), Ελανορ, αποκαλύπτει ο «βασιλιάς του πορνό», κάτι το οποίο την έκανε να αγωνιστεί για τα ίσα δικαιώματα. Στη φωτογραφία φαίνεται δεξιά η Ελανορ Ρούζβελτ και η ερωμένη της Λορένα Χίτσκοκ καθώς επίσης και ο τότε κυβερνήτης των Παρθένων Νήσων, Πολ Πίρσον.

3 «Κουνελάκι» ο Τζέφερσον
Ο Τόμας Τζέφερσον (πρόεδρος 1801- 1809) «ήταν σαν το κουνελάκι της Energizer και όχι μόνο με τη Σάλι Χέμινγκς (μιγάδα ερωμένη με την οποία απέκτησε έξι παιδιά), αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οι ιστορικοί έχουν αποσιωπήσει οτιδήποτε ανήθικο για τον τύπο που συνέταξε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, ανέφερε ο Φλιντ στο MSNBC.

4 Είχε σχέση με άνδρα
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daily Beast, ο Λάρι Φλιντ εξεπλάγη όταν ανακάλυψε ότι ο 15ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέιμς Μπιουκάναν, είχε ομοφυλοφιλική σχέση με άνδρα που υποστήριζε τη δουλεία. «Θα πίστευες ότι ταυτιζόταν με τους καταπιεσμένους, αλλά ήταν φανατικός οπαδός φυλετικών διακρίσεων», δήλωσε.

7 Ανθεκτικός ο Κλίντον
Ο Φλιντ αναφέρεται στο βιβλίο του και για τη… σεξουαλική αντοχή του πρώην προέδρου, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος έμεινε στην ιστορία με το «ροζ» σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Ακόμη κάνει αναφορά και στις επιδόσεις του Τζον Φ. Κένεντι (1961-1963).

6 Η σύζυγος… ξενοκοιμόταν
Ξενοκοιμόταν η σύζυγος του 4ου προέδρου των ΗΠΑ Τζέιμς Μάντισον (1809- 1817), αποκαλύπτει ο Φλιντ. Σύμφωνα με το βιβλίο του, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Ντόλι Μάντισον, είχε πολυάριθμες εξωσυζυγικές σχέσεις.

5 Ξελόγιαζε… Γαλλίδες
Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, ένας από τους Εθνοπατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών, βοήθησε να σωθεί η Αμερικανική Επανάσταση… ξελογιάζοντας Γαλλίδες, όπως αποκαλύπτει το νέο βιβλίο του μεγιστάνα Λάρι Φλιντ.

Πηγή : ΕΘΝΟΣ

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!