Ο κόσμος της Paula Lakah

06/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

H Paula Lakah παρουσιάζει στον χώρο εικαστικής και αρχιτεκτονικής έκφρασης El Estudio AMMEBA την 9η ατομική της έκθεση με τίτλο «Paula Lakah’s World». Στην έκθεση θα παρουσιαστεί η τελευταία της συλλογή, η οποία αποτελείται από κοσμήματα και έργα τέχνης της ίδιας, δίνοντάς μας την ουσία της καλλιτεχνικής της αναζήτησης, τον κόσμο της.

Η ιδιαίτερη ματιά της, δίνει μια νέα προοπτική στον τομέα των συνθετικών υλικών που χρησιμοποιεί σε αντικείμενα με οργανικά σχήματα, που υποδηλώνουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν είναι άψυχα αντικείμενα, καθώς σ ‘αυτά υπάρχει πάντα η δυνατότητα της μεταμόρφωσης και του παιχνιδιού.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ισπανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ.

H Paula Lakahγεννήθηκε στην Αίγυπτο από Ελληνίδα μητέρα και Σύριο πατέρα. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Μονάχου Γερμανίας. Από το 1984 έχει συμμετάσχει σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, την Γερμανία και την Ολλανδία. Κατά καιρούς έχει καταπιαστεί επίσης με τον σχεδιασμό επίπλων, σκηνικών, εσωτερικών χώρων, ρούχων, κουστουμιών και εκδηλώσεων. Ως καλλιτέχνης τα συνήθη μέσα έκφρασής της είναι η γλυπτική και η performance. Αυτή την περίοδο κατοικεί στην Αθήνα.

Η έκθεση διαρκεί έως τις 5 Μαΐου (εκτός από την περίοδο των εορτών του Πάσχα, 18.4.2011 – 25.4.2011) και με ελεύθερη είσοδο.

El Estudio AMMEBA:Ζαχαρίτσα 21, Φιλοπάππου (Σταθμός μετρό Συγγρού-Φιξ)

Ώρες λειτουργίας: 16:00-20:00, Δευτέρα με Παρασκευή ή και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ( Τηλ. επικοινωνίας:211 0 153 449 ή 6980 574089 )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!