Οι Eurofans θέλουν τη Ρωσία εκτός του διαγωνισμού!

antivirus magazine διαφήμιση

Με μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή δημοσκόπηση το wiwibloggs.com ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ερώτηση “ποια χώρα πρέπει να ‘διώξουμε’ από το διαγωνισμό της Eurovision”. Πάνω από 1.800 μοναδικές απαντήσεις διαμόρφωσαν έναν ενδιαφέρον Top 5 καθώς σε αυτό περιλαμβάνεται και η Ελλάδα!

Με 16% περίπου την πρώτη θέση παίρνει η Ρωσία, καθώς οι Eurofans προτίθενται να πολεμήσουν αλλά και να καταψηφίσουν οποιαδήποτε συμμετοχή της χώρας (από όπου και αν προέρχεται) το 2014 στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Δεν είναι άλλωστε κρυφή η επιθυμία της Ρωσίας να κερδίσει το διαγωνισμό ξανά. Η ομοφοβία του Προέδρου Πούτιν και τα πρόσφατα συμβάντα γύρω από τους gay/lesbians έχει εξοργίσει την κοινή γνώμη πόσο δε μάλλον την κοινότητα των Eurofan.

Αναλογα αντιμετωπίζονται οι επιλογές της Λευκορωσίας και του Αζερμπαϊτζάν που καταλαμβάνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στη δημοσκόπηση. Η Λευκορωσία θεωρείται η τελευταία δικτατορία στην Ευρώπη και οι Eurofan δεν θα αφήσουν ποτέ το διαγωνισμό να διεξαχθεί στο Μινσκ, ενώ το Αζερμπαϊτζάν κατηγορείται (αν και μόνο με φήμες χωρίς ποτέ κανείς να προσκομήσει οιαδήποτε απτή απόδειξη) ότι εξαγοράζει βαθμούς.

Έκπληξη αποτελούν οι θέσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα καθώς από προσωπική εμπειρία γνωρίζω πως ειδικά για την Ελλάδα, κάθε συμμετοχή της στο διαγωνισμό ειδικά από το 2006 μέχρι σήμερα αποτελεί ευσεβή πόθο για κάθε Eurofan να επιστρέψει στην Αθήνα! Αλλά όπως καλά ξέρουμε όσοι ασχολούμαστε με το διαγωνισμό: άβυσσος η ψυχή του Eurofan!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΔΩ

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!