“Να μ΄αγαπάς τα Σάββατα” την Παρασκευή στο Apartment

16/05/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Μια μουσικοθεατρική κωμωδία για τους συμβιβασμούς που όλοι – ναι, όλοι…-κάποια στιγμή έχουμε κάνει ή έχουμε σκεφτεί να κάνουμε ξεκινά αυτή την Παρασκευή 17/15/13 στο club Apartment στο Μεταξουργείο μετά τις 23:00. Διότι χειρότερο κι από την ίδια τη μοναξιά, είναι να σε βλέπουν οι άλλοι μόνο…Ειδικά τα Σάββατα!

Η διάρκεια της είναι 100 λεπτά και μετά την παράσταση ακολουθεί ένα ξέφρενο πάρτι με μουσικές από τον ELIOT και τις μοναδικές Ελληνίδες Marsheaux που τόσο αγαπάμε.

Υπόθεσή: Ένα Σάββατο βράδυ η Ελίνα (Μίνα Ορφανού) πληροφορείται από το σύζυγό της πως θέλει να πάρουν διαζύγιο επειδή αγαπάει άλλη. Αναστατωμένη καταφεύγει στα μπουζούκια. Ο τραγουδιστής (Γιάννης Μωραϊτης), την φλερτάρει κι εκείνη ανταποκρίνεται – λόγω της ημέρας… Στην πορεία όμως κάνουν και οι δύο την ίδια σκέψη: ‘Από το να είμαι μόνος/η, δεν είναι καλύτερα να παραστήσω τον ερωτευμένο/η, μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο;’.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΚείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης, Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μαλισσόβας, Κοστούμια: Μάκης Τσέλιος, Ενορχήστρωση – Πιάνο: Δημήτρης Κίκλης, Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Σπηλιόπουλος, Φωτογραφίες: Elena
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μίνα Ορφανού (Στον ρόλο της ‘Ελίνας’’), Γιάννης Μωραίτης (Στο ρόλο του ‘’Γιάννη’’)

Apartment club

(Κολωνού 76, Μεταξουργείο)

 Είσοδος 10 ευρώ με ποτό




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!