“ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ” η νέα καμπάνια του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. για την καταπολέμηση του HIV/AIDS

18/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Δεδομένου ότι από το 2010 έως το 2012 είχαμε στην Ελλάδα δραματική αύξηση των νέων λοιμώξεων από τον ιό HIV/AIDS, που αφορά κυρίως στις ηλικίες 25-35 ετών, σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) του Υπουργείου Υγείας η δράση <<ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ>>, η οποία στοχεύει στην ενημέρωση και την πρόληψη μέσω του διαδικτυακού εθελοντισμού και με ομάδα-στόχο τις ηλικίες 15-45.

Η βασική ιδέα της δράσης στηρίζεται στο διαδικτυακό εθελοντισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση, αφού εγγράφονται ανώνυμα ως εθελοντές στο νέο site www.getting2zero.gr, θα λαμβάνουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιλαμβάνει πληροφοριακό υλικό (κείμενο, λογότυπα και φωτογραφίες) για χρήση στα social media που διαθέτουν, καθώς και φυλλάδια σε μορφή pdf, όπου θα μπορούν να τα εκτυπώσουν. Η εθελοντική τους υπηρεσία είναι να ενημερώσουν το διαδικτυακό κύκλο φίλων τους για τον site www.getting2zero.gr προσελκύοντας, νέους εθελοντές.

Η δράση έχει ως ημέρα έναρξης την 1η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και είναι συστηματική, πολυεπίπεδη και με διάρκεια στο χρόνο, με σκοπό την πρόληψη και την αποφυγή νέων μολύνσεων από τον ιό.

Δες το video με γνωστούς έλληνες blogger που «μηδενίζουν» τον ιό HIV/AIDS

Η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με γνωστούς Έλληνες blogger «μηδενίζουν» τον ιό του HIV/AIDS!

Για τα γυρίσματα του προωθητικού video κατά του ιού του HIV/AIDS της δράσης «ΜΗΔΕΝΙΣΕ ΤΟ» συμμετείχαν μερικοί από τους γνωστότερους blogger της Ελλάδας, ανάμεσα σε αυτούς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Τα γυρίσματα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου η Ελένη Στασινοπούλου (www.missbloom.gr), η Μαρία Παπαγρηγορίου (www.ohsochic.gr), ο Γαβριήλ Νικολαίδης (www.coolartisan.net), η Αλεξία Σακελλαρίου (www.smellslikefashion.com), o Άρης Αλεξανδρής (www.lifo.gr/guests/thecurlysue), o Χάρης Καριπίδης (www.fashionattendant.com) και η Μαίρη Συνατσάκη (www.mairiboo.com) ακολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Δέδε για τα γυρίσματα του video. H μουσική που θα ακούγεται στο video είναι το νέο τραγούδι με όνομα freedom των MIKRO.

H δράση είναι μια ιδέα και υλοποίηση της Index Group (www.indexgroup.gr) που παραδώθηκε εθελοντικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!