Μεγάλος Διαγωνισμός απο το Carroten και το Antivrus Magazine

30/07/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Το Carroten και το περιοδικό Antivirus σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε 10 gift sets* με προϊόντα για εξωτικό και ασφαλές μαύρισμα αλλά και ενυδάτωση για μετά τον ήλιο.

*Κάθε gift set περιλαμβάνει:

1) ένα λάδι σώματος για εξωτικό μαύρισμα με άρωμα καρύδας

2) τo ULTRA LIGHT SPF25 για προστασία απο τον ήλιο

3) το ενυδατικό γαλάκτωμα Carroten After Sun Moisturising Milk

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 10 ημέρες και θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου 2013 και θα ολοκληρωθεί στις 08 Αυγούστου 2013 στις 23:59. Η κλήρωση των δέκα (10) τυχερών θα γίνει την Παρασκευή 09 Αυγούστου 2013 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο profile τους και τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός τις προθεσμίας, με το Like στην φωτογραφεία και το αντίστοιχο Share στην σελίδα μας στο facebook.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό πατώντας εδώ 

 

Sunsations Λάδια σώματος με άρωμα εξωτικής καρύδας με SPFO:

Με το καινοτόμο exotic oils complex, (brazil nut, argan & maracuja oil), για έντονο, εξωτικό μαύρισμα και δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και απαλό, με άρωμα εξωτικής καρύδας που θα «αποθεώσει» τις αισθήσεις σας και με εκχυλίσματα καλέντουλας & χρυσάνθεμου για περιποίηση και ανακούφιση της επιδερμίδας.

Δερματολογικά ελεγμένα / Εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό

 Γαλάκτωμα ULTRA LIGHT SPF25: 

Είναι το τέταρτο και νεότερο μέλος της οικογένειας γαλακτωμάτων και sprays προστασίας Carroten. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των «συγγενών» του με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που το καθιστούν ιδανική επιλογή για το ανδρικό fan club του Carroten.

Περιέχει μία καινοτομική ultra-light φόρμουλα που απορροφάται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό. Με δροσερή, λεπτόρρευστη υφή που δεν κολλάει, με εκχύλισμα καρότου και βιταμίνες Α & Ε και χωρίς paraben.

 

Carroten After Sun Moisturising Milk

Το Carroten After Sun Moisturising Milk οργανώνει μια πραγματική επιχείρηση ενυδάτωσης, αποκαθιστώντας άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Το καλύτερο; Η δράση του συνεχίζεται για 48 ώρες μετά την εφαρμογή. Το ακόμα καλύτερο; Υγιές και τέλεια ενυδατωμένο δέρμα, με φανταστικό μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο! Με το εξελιγμένο σύστημα Ultra Hydrator Hydroviton® Plus, για 48ωρη ενυδάτωση, παρατείνει το μαύρισμα, χωρίς paraben και Δερματολογικά ελεγμένο.

Τα προϊόντα Carroten είναι 100% Ελληνικά, αφού όλα παράγονται σε Ελληνικές εγκαταστάσεις και για 10 συνεχόμενα χρόνια βρίσκονται στην Νο1 θέση στην επιλογή αντηλιακών στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Carroten

Site I Facebook




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!