Κύπρος : Υποψήφια βουλευτής δηλώνει “υποστηρίζω σθεναρά το δικαίωμα των ΛΟΑΤ”

11/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ στην Κύπρο, η υποψήφια βουλευτής Λευκωσίας και Δημοτική Σύμβουλος Αγλαντζιάς, η Έφη Ξάνθού είναι από τα ιδρυτικά στελέχη του Κινήματος Οικολόγων – Περιβαλλοντιστών.στην Κύπρο, δηλώνει ότι στηρίζει σθεναρά τα ΛΟΑΤ δικαώματα.

Εμείς παραθέτουμε παρακάτω το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη της για τους αναγνώστες και φίλους μας στην Κύπρο.

Θα δεχόσασταν να είσαστε κουμπάρος/κουμπάρα στο γάμο ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού ή να βαφτίσετε το παιδί ενός ζευγαριού με δύο γονείς ίδιου φύλου;

Ναι. Θεωρώ ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός του καθενός είναι προσωπικό θέμα του καθενός και πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, φτάνει να μην παραβιάζει τα δικαιώματα του/της συντρόφου του και να μην καταπατά το νόμο. Από ‘κεί και πέρα, υποστηρίζω σθεναρά το δικαίωμα των ΛΟΑΤ τόσο στο να παντρεύονται όσο και να υιοθετούν και να ανατρέφουν παιδιά. Πιστεύω ότι είναι θέμα κοινωνικής ωρίμανσης η πλήρης αποδοχή των απλών αυτών δικαιωμάτων και συστρατεύομαι στην προσπάθεια αλλαγής νοοτροπιών στο συγκεκριμένο αυτό θέμα, τόσο γιατί το θεωρώ καθήκον μου ως άτομο που θέλει να βλέπει την κοινωνική πρόοδο, όσο και για να βοηθήσω δικούς μου ανθρώπους που βιώνουν διάκριση, μόνο και μόνο γιατί θέλουν να είναι ο εαυτός τους και στη δημόσια κοινωνική σφαίρα, όχι μόνο στην προσωπική.

Πηγή : sigmalive

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!