Ιατρικό τεστ που θα «ανιχνεύει» τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες για τις χώρες του Κόλπου

08/10/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Tην εφαρμογή ενός ιατρικού τεστ που θα εντοπίζει τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, σκοπεύουν να εφαρμόσουν οι χώρες του Κόλπου, με στόχο να απαγορεύσουν την είσοδο τους στα ενδότερα τους.

Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Ομάν και το Μπαχρέιν που συγκροτούν τις λεγόμενο σύνδεσμο του κόλπου, έχουν από καιρό καταστήσει την ομοφυλοφιλία ποινικό αδίκημα, ενώ χρόνο με το χρόνο σκληραίνουν τη στάση τους απέναντι σε θέματα σεξουαλικότητας.

Η ομοφοβική αυτή πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει από το Κουβέιτ με το υπουργείο υγείας να δηλώνει έτοιμο να προχωρήσει στην εφαρμογή των ιατρικών ελέγχων ανίχνευσης. Συγκεκριμένα, ο διευθυντής δημόσιας υγείας του ομώνυμου υπουργείου, Yousouf Mindkar, δήλωσε: «ιατρικά κέντρα πραγματοποιούν ήδη τεστ προκειμένου να ελέγχεται η υγεία ατόμων που επιστρέφουν στις χώρες μέλη της Συνεργασίας του Κόλπου. Ετοιμάζονται αυστηρότεροι ωστόσο έλεγχοι για τον εντοπισμό των ομοφυλόφιλων ώστε να μην εισέρχονται στις χώρες μέλη».

πηγή: www.dailymail.co.uk

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!