Η Barbara Bush κόρη του πρώην προέδρου των Η.Π.Α στηρίζει το gay γάμο

03/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Μετά την πρώην πρώτη κυρία των Η.Π.Α Laura Bush και συζήγου του πρώην προέδρου George W. Bush , η οποία είχε πει τον Μάιο του 2010 στην εκπομπή Larry King Live στο CNN ” πρέπει όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται, ακόμα και αν είναι του ίδιου φύλου να μπορούν να παντρεύονται”, τώρα η κόρη του Barbara στηρίζει ανοιχτά την καμπάνια της Human Rights Campaign.

Μάλλον τα οικογενειακά γεύματα δεν θα είναι το ίδιο ανέμελα πλέον για τον πρώην πλανητάρχη που ούτε ήθελε να ακούσει για LGBT δικαιώματα και το 2006 είχε φέρει πρόταση νόμου για να απαγορευτούν και να μην αναγνωρίζονται οι γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.

Δείτε το βίντεο από την καμπάνια της Human Rights Campaign. Από εμάς ένα μπράβο στην Barbara η οποία στηρίζει ανοιχτά τα LGBT δικαιώματα και τον gay γάμο.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!