Η Ελληνική παρουσία στην Fitur Madrid

06/02/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Δυναμική η παρουσία της Ελλάδας στο Gay & Lesbian Segment της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Fitur Madrid την εβδομάδα που μας πέρασε από το destsetters , παρουσιάζοντας πάνω από 10 εναλλακτικούς προορισμούς όπως Κρήτη, Σαντορίνη, Ρόδος, Άνδρος, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική Ζάκυνθος, Φολέγανδρος, Πάρος και Ίος, ενώ από την ενέργεια αυτή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν προορισμοί όπως η Μύκονος και η Αθήνα. 

Το LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Trans Gender) κοινό αποτελεί το 15% της συνολικής τουριστικής κίνησης με την πλειοψηφία αυτού να ταξιδεύει στη μέση και άνω κατηγορία. Πάνω από 25 ξενοδοχεία από την Ελλάδα και την Κύπρο εμπιστεύτηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την ομάδα του destsetters για την εκπροσώπηση και την ανάπτυξή τους στη δυναμική αυτή αγορά. Μέσω του προγράμματος το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια σύγχρονη τουριστική χώρα που αγκαλιάζει με αγάπη και σεβασμό όλα τα κοινά. 

Στο περίπτερο τους φιλοξενήθηκαν το δυναμικά ανερχόμενο Thessaloniki Pride, ο international χαρακτήρας του οποίου ενισχύεται δυναμικά και αναμένεται να αποτελέσει μαζικό τουριστικό γεγονός για τη πόλη της Θεσσαλονίκης. Ένα ακόμα επικοινωνιακό υλικό που διανεμήθηκε ήταν ο ετήσιος GayMap της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Μυκόνου που εκδίδεται από την Homo Evolution και υποστηρίζετε επίσημα από τις αντίστοιχες δημοτικές εταιρίες τουριστικής προβολής. 

Τέλος, από την εκπροσώπηση της Ελλάδας δεν θα μπορούσε να λείψει το γαστρονομικό στοιχείο και για τον λόγο αυτό ενισχύθηκε το περίπτερο γευστικά από τα Santo Wines, διαθέτοντας μοναδικής ποιότητας Vinsanto για όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου.




Δες και αυτό!