Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι : Viktor & Rolf

21/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Οι αγαπημένοι μου Viktor Horsting και Rolf Snoeren, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απλά «dandy gentlemen» και υποστηρικτές του καλού κοστουμιού, του ωραίου διαχρονικού παλτού, και του tuxedo.

Για το φθινόπωρο/χειμώνα 2012/13  οι σχεδιαστές στοιχηματίζουν στο μεγάλο στο δερμάτινο παντελόνι κάνοντας μια πραγματική επιστροφή το φθινόπωρο, παρουσιάζοντας δερμάτινο παντελόνι με jacquard μεταξιού και σακάκια σμόκιν, δερμάτινες φόρμες συνδυασμένες με τα κατάλληλα πουκάμισα.  

Υπήρξαν γούνινες ζακέτες, διογκωμένα πουλόβερ, δερμάτινα, αθλητικά και chesterfields, όλος αθλητικός οι ίδιες υπερβάλλουσες, διογκωμένες μορφές ώμων.

Η φετινή τους ανδρική σειρά, έχει έντονες επιρροές από την αντίστοιχη γυναικεία σειρά του 1998,η οποία εφερε τον τίτλο «Atomic Bomb». Αλλά σε αυτή την collection, η βόμβα ήταν το νέο άρωμα τους Spicebomb το οποίο με το υπέροχο σχεδιασμένο μπουκάλι.

Προσωπικά, πιστεύω οτι οι V&R καταφέραν να μου τραβήξουν την προσοχή και το ενδιαφέρον. Δε θα διστάσω να πω οτι αγαπώ τρελά τη δερμάτινη σαλοπέτα τους και τον τρόπο με τον οποίο μας την έδειξαν.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier, είναι fashion director του antivirus και μέλος της συντακτικής ομάδας του antivirus. ( [email protected] )

Για να δείτε τις φωτογραφίες μπορείτε να πάτε στο fashionising.com

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!