Διαγωνισμός με προϊόντα Ultra Light SPF 25 Carroten

12/06/2013
antivirus magazine διαφήμιση

H Carroten σε συνεργασία με το περιοδικό Antivirus σου δίνουν την δυνατότητα να κερδίσεις το νέο αντηλιακό γαλάκτωμα ULTRA LIGHT SPF25. Δέκα (10) τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι Ultra Light SPF25 της carroten για να ζήσουν το καλοκαίρι με την μοναδική προστασία που προσφέρουν τα αντηλιακά carroten.

To ULTRALIGHTSPF25 είναι το τέταρτο και νεότερο μέλος της οικογένειας γαλακτωμάτων και sprays προστασίας Carroten. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των «συγγενών» του με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που το καθιστούν ιδανική επιλογή για το ανδρικό fan club του Carroten.

  • Mε καινοτομική, ultra-light φόρμουλα που απορροφάται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό.
  • Με δροσερή, λεπτόρρευστη υφή που δεν κολλάει.
  • Με εκχύλισμα καρότου και βιταμίνες Α&Ε.
  • Χωρίς paraben

Πως μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό;

Δες παρακάτω το official video clip του τραγουδιού της DEMY «The Sun» και βρες πόσες φορές εμφανίζεται το Ultra Light μέσα στο video. Είναι 2 ή 6; Μετά κάνε Like στο άρθρο του διαγωνισμού (παρακάτω) και γράψε στα σχόλια την σωστή απάντηση κάνοντάς tag την σελίδα του carroten στο Facebook.


Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 10 ημέρες και θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουνίου. Η κλήρωση των δέκα (10) τυχερών θα γίνει την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας στο Facebook . Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο profile τους και τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός τις προθεσμίας, με την σωστή απάντηση και το tag .

Το Carroten είναι 100% Ελληνική εταιρία, αφού όλα παράγονται σε Ελληνικές εγκαταστάσεις και για 10 συνεχόμενα χρόνια βρίσκετε στην Νο1 θέση στην επιλογή αντηλιακών στην Ελλάδα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!