Γαλλία : Οι οργανώσεις AIDES & ACT-UP ζητούν δράσεις από το G8

26/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

” Για αυτό το G8 του 2011, οι ενώσεις μας καλούν το Νικολά Σαρκοζί και τους ομολόγους του να πάρουν μια σοβαρή δέσμευση: να αφιερώσουν το 0,05% του ΑΕΠ ώστε να φθάσουμε γρηγορότερα σε παγκόμια πρόσβαση των φορέων και ασθενών στα φάρμακα HIV, λένε οι δύο οργανώσεις.

Τους υπενθυμίζουν επίσης ότι το 2005, στην σύνοδο κορυγής των G8, στο Gleaneagles, οι ηγέτες του G8 είχαν δεσμευθεί στο να υπάρχει παγκόσμια πρόσβαση στα φάρμακα μέχρι το 2010.

” Αλλά μέσα σε μια έκθεση της 18ης Μαΐου, το G8 έχει ομολογήσει δημόσια την αποτυχία του” , δηλώνουν οι δύο οργανώσεις.

 Το 2010, μακριά από την υπόσχεση του G8, που είχαν υποσχεθεί την παγκόσμια πρόσβαση όλων τωνφορέων στα φάρμακα μόνος ένας ασθενής του AIDS σε τρεις μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά” , και υπενθυμίζουν ” σύμφωνα με τον ΠΟΥ ( Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ), 10 εκατομμύρια ασθενών περιμέναν για φάρμακα κατά τη διάρκεια του έτους 2010″ , και πως ” τα δύο εκατομμύρια από αυτούς πεθάναν”.

” Παρέχοντας φάρμακα στους οροθετικούς του πλανήτη, θα σώζαμε τις ζωές τους, αλλά θα βάζαμε και ένα τέλος στην πανδημία που καταστρέφει τον κόσμο για παραπάνω από τριάντα χρόνια ” , δηλώνουν οι δύο οργανώσεις.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!