Ήθελε να σνιφάρει τον Curt Cobain

18/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα. Όταν όμως πρόκειται για την Courtney Love είσαι αναγκασμένος να περιμένεις τα πάντα. Ακόμα και την πιο αρρωστημένη καφρίλα… Η αθεόφοβη ήθελε να σνιφάρει την τέφρα του άνδρα της, του καλλιτέχνη που σημάδεψε όσο κανείς άλλος τα 90’s, του frontman των Nirvana, Curt Cobain.

Οι φανατικοί του γκρουπ δεν ήθελαν να την βλέπουν μπροστά τους. Την θεωρούσαν και τη θεωρούν υπεύθυνη για την κατρακύλα του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. «Αυτή τον έσπρωξε στα ναρκωτικά», «αυτή τον οδήγησε στην κατάθλιψη», «αυτή τον ανάγκασε να πατήσει την σκανδάλη»…

Με το πέρασμα των χρόνων όλα αυτά τα συναισθήματα είχαν καταλαγιάσει. Όμως έρχεται η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Neil Strauss για να τους βάλει φωτιά…

«Σοβαρολογούσε όταν μου το έλεγε. Πραγματικά μου είπε ότι μπορούσε να μου προσφέρει την τέφρα του νεκρού συζύγου της και μάλιστα να τη σνιφάρουμε μαζί», δήλωσε ο Strauss και πρόσθεσε: «Η ιδέα δεν μου άρεσε καθόλου γιατί πολύ απλά δεν παίρνω κοκαΐνη».

Πηγή : sport-fm.gr

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!