Άλλη μία παράσταση, λόγω μεγάλης ζήτησης, για τον Ριχάρδο Γ’ του Bridge στην Επίδαυρο

11/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τρίτη ημέρα παράστασης του Ριχάρδου του Γ’ του Bridge Project, με τον Κέβιν Σπέισι υπό την σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες, προστέθηκε στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών λόγω της μεγάλης ζήτησης.

O Σαμ Μέντες, στo πλαίσιο του Bridge Project, επιστρέφει στο θέατρο για να σκηνοθετήσει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Old Vic, Κέβιν Σπέισι, στον Ριχάρδο Γ΄. Οι δύο καλλιτέχνες συναντώνται εκ νέου στο διατλαντικό αυτό εγχείρημα για πρώτη φορά μετά την ταινία American Beauty, που χάρισε και στους δύο τα βραβεία BAFTA και Όσκαρ. 
 
Ο θίασος επανδρώνεται και πάλι με κορυφαίους Αμερικανούς και Βρετανούς ηθοποιούς και ξεκινά μια διεθνή περιοδεία προτού καταλήξει στη σκηνή του BAM στη Νέα Υόρκη.
 
O Σαμ Μέντες, ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Donmar Warehouse επί μία δεκαετία, έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις στο Βασιλικό Σαιξπηρικό Θέατρο, στο Εθνικό Θέατρο της Μεγάλης Βρετανίας, στο Γουέστ Εντ και το Μπρόντγουεϋ. Η φιλμογραφία του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις ταινίες Ο δρόμος της απώλειας και Ο δρόμος της επανάστασης.
 
Ο Κέβιν Σπέισι, τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησε στις παραστάσεις του Old Vic Inherit the Wind, Speed-the-Plow, A Moon for the Misbegotten και Ριχάρδος Β΄.
 
Στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους
 
Πρωταγωνιστεί ο Κέβιν Σπέϊσι
 
Σκηνοθεσία Σαμ Μέντες

Η προπώληση για τη συγκεκριμένη παράσταση θα ξεκινήσει την Τρίτη, 12 Ιουλίου από τις 00:01 για online αγορές μέσω του website και από τις 8:30 το πρωί για αγορές μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή των εκδοτηρίων. Να θυμίσουμε ότι εισιτήρια του Φεστιβάλ πωλούνται και στα Βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ & ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.

Τιμές εισιτηρίων : 50€ (VIP) / 40€ (Ζώνη Α) / 30€ (Ζώνη Β) / 20€ (Άνω Διάζωμα) / 15€ (Φοιτητικό – Ζώνη Β) / 10€ (Φοιτητικό – Άνω Διάζωμα, ΑΜΕΑ)
Τόπος : Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Ώρα έναρξης : 21.00
Διάρκεια 3 ώρες περίπου
 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!