«Ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά και αλκοόλ» απειλούν τους νέους λέει ο Ρώσος υπουργός

19/08/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Αυλαία έριξε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Μόσχα, όμως ο νόμος κάτα της gay προπαγάνδας συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Ο Ρώσος Υπουργός Αθλητισμού προσπάθησε να καθησυχάσει όσους φοβούνται να ταξιδέψουν στο Σότσι για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, όμως οι δηλώσεις του μάλλον έριξαν λάδι στη φωτιά.

«Θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας που δεν γνωρίζουν όλους τους κινδύνους και δεν έχουν ωριμάσει. Στόχος μας είναι να μείνουν μακριά από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και τις μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις. Θέλουμε να κάνουν τις επιλογές τους όταν μεγαλώσουν. Αυτές είναι οι προθέσεις μας και αυτή είναι η φιλοσοφία του νόμου. Σας καλωσορίζω στην Ρωσία και στο Σότσι! Επιτρέψτε μου να επαναλάβω, πως τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των πολιτών προστατεύονται εδώ και δεν θα υπάρξει καμία διάκριση» δήλωσε o Ρώσος Υπουργός Αθλητισμού Βιτάλι Μούτκο.

Και ενώ η κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Σότσι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ζητά διευκρινίσεις από τη Ρωσία. Πολλές χώρες ανησυχούν πως οι αθλητές τους θα αντιμετωπίσουν προβλήματα εξαιτίας του νόμου που υπεγράφη τον περασμένο Ιούνιο, από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

πηγή




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!