Το συγκρότημα Kazaky με εντυπωσιακό video clip και ψηλά τακούνια

22/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το συγκρότημα Kazaky, το οποίο κάνει τους ρώσους και ουκρανούς gay να χορευούν στους ρυθμούς τους επιστρέφει με το τραγούδι Love και ένα υπέροχο νέο video clip, με έντονο ερωτισμό και…ψηλά τακούνια.

Το συγκρότημα το οποίο έγινε γνωστό με την άφιξη του στο διαδίκτυο, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο με το πρώτο τους τραγούδι In the middle, προκάλεσε έντονη αίσθηση. Πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες του internet έχουν ήδη δει τα video clips τους, με την έντονα ερωτική χορογραφία και τα όμορφα αγόρια.

Μερικοί μάλιστα δεν διστάζουν να τους αποκαλέσουν «Οι Ουκρανοί Lady Gaga» μιας και με τις εμφανίσεις τους προκαλούν. Ο διάσημος χορογράφος της Beyonce τους έχεισυγχαρεί για τις μοναδικές τους χορογραφίες, ενώ ο φωτογράφος Pieter Henket έχει μιλήσει και αυτός με τα καλύτερα λόγια για τα όμορφα και ταλαντούχα αυτά αγόρια.

Δείτε τα βίντεο τους, εμείς πάντως τα λατρέψαμε.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!