Ο σέξυ τραγουδιστής MIKA, γνωστός σε όλους για το «Relax» και το «Grace Kelly», ετοιμάζει το τρίτο του δίσκο και αυτήν την περίοδο είναι στο studio για τις ηχογραφήσεις.

Στο νέο του άλμπουμ, τραγουδά και στα γαλλικά, μιας και η Γαλλία είναι μια χώρα στην οποία έζησε και στην οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Στο νέο του άλμπουμ, θα απολαύσουμε συνεργασίες με το γκρουπ Empire of The Sun (Walking on a Dream), τον παραγωγό  William Orbit ( γνωστό για τον δίσκο του με την Madonna, Ray of Light) καθώς και για τη συνεργασία του με τον Γάλλο DJ  Martin Solveig (Boys&Girls, Hello).

Στο ίδιο άλμπουμ θα υπάρχει και ένα τραγούδι με τίτλο,  82, rue des Martyrs , του οποίου ο τίτλος είναι η διεύθυνση του αγαπημένου μπάρ του Mika στο Παρίσι ( και δίπλα στο γνωστό drag show μαγαζί, Chez Michou ). Εκεί ένα βράδυ, μετά τις 3 το πρωί γνώρισε μια κοπέλα, την Karen η οποία του είπε τη ζωή της και αυτός την έκανε τραγούδι. 

Σας παρουσιάζουμε το πρώτο από τα γαλλικά του τραγούδια ενώ σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και πολλά νέα για τον πολυαγαπημένο μας και σέξυ αγγλο-λιβανέζο καλλιτέχνη.

Ακούστε το τραγούδι

Δείτε και μερικά από τα γνωστά τραγούδια του MIKA

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]