Η γνωστή αλυσίδα fast foods Burger King θα πληρώσει το ποσό των 3.15 εκατομμυρίων δολλαρίων σε ένα gay ζευγάρι το οποίο το 2007 είχε δίωχθεί από κατάστημα της αλυσίδας λίγο πριν δεχθεί απίθεση από υπαλλήλους του καταστήματος.

Ο Peter Casbar, 43 ετών και ο  Noel Robichaux, 46 ετών , είχαν επισκεπτεί το κατάστημα της Union City το 2007  όπου είχαν αντιμετωπίσει προσβολές από ταμία του καταστήματος.

Όταν έφυγαν από το κατάστημα, μέρος του προσωπικού τους είχε ακολουθήσει. Οδικηγόρος τους James F. Fine δήλωσε σε ανακοίνωση του οτι “ο υπεύθυνος του καταστηματος και μέρος των εξαγριωμένων υπαλλήλων κυνήγησε το ζευγάρι και τους χτύπησαν ενώ τους έβριζαν λέγοντας ομοφοβικά συνθήματα. ”

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]

Comments are closed.