Ο Yehonathan τραγουδά τον gay γάμο

28/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο όμορφος Ισραηλινός τραγουδιστής Yehonathan, ξεχωρίζει για μια ακόμη φορά με ένα video clip στο οποίο γίνεται ένας gay γάμος.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι ανοιχτά gay είναι γεννημένος το 1977 και αποτελεί είδωλο της ΛΟΑΤ κοινότητας στη χώρα του και σε πολλές χώρες στο εξωτερικό.

Για χρόνια ζούσε την ομοφυλοφιλία του κρυφά ( κάτι όπως στην Ελλάδα ) με τραγούδια τα οποία μιλούσαν για γυναίκες. Μετά όμως από παραμονή μηνών στις ΗΠΑ το 2002 επέλεξε να κάνε το coming out του με το Kore Lecha.  Από τότε τα τραγούδια του απευθύνονται ανοιχτά σε άνδρες και ζει ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του. Τα τραγούδια του γνωρίζουν επιτυχία στο Ισραήλ και το εξωτερικό και το single Just Another Summer ἐφτασε στη δεύτερη θέση στο μουσικό κανάλι Logo, το ομοφυλοφιλικό τηλεοπτικό δίκτυο του MTV στις ΗΠΑ.

Η ιστοσελίδα του καλλιτέχνη είναι www.yehonathan.com

Εμείς αγαπάμε τα τραγόυδια του Yehonathan. Εσείς ;

Δείτε το τελευταίο βίντεο κλίπ παρακάτω.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!