Ο Daniel Radcliffe θαυμάζει τη Lady Gaga για τη στήριξη της στη ΛΟΑΤ κοινότητα

20/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Daniel Radcliffe, ο οποίος αυτό το διάστημα προωθεί το DVD της ταινίας Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I, καθώς και τη συνέχεια και δεύτερο μέρος της ταινίας που κυκλοφορεί σύντομα στους κινηματογράφους, δήλωσε πρόσφατα για τη συμμετοχή του και βοήθεια προς το Trevor Project, ” Ήταν κάτι το οποίο για χρόνια ήθελα να κάνω. Μεγάλωσα με gay άνδρες γύρω μου και για μένα είναι φυσιολογικό να στηρίξω τα ΛΟΑΤ δικαιώματα.”

Ο Daniel Radcliffe δήλωσε ότι θαυμάζει τη Lady Gaga για τον αγώνα που κάνει για τα ΛΟΑΤ δικαιώματα λέγοντας ” Μου αρέσει που λέει ξεκάθαρα με τον τρόπο της τα πράγματα. Είναι υπέροχο. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να το κάνει και μου αρέσει. Αποτελεί πρότυπο ο τρόπος με τον οποίο το κάνει…. Ο καθένας μας αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο, αλλά για έναν κοινό σκοπό “.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!