Ο πρόεδρος Obama ξαναπροσλαμβάνει τον gay εκπρόσωπο τύπου

06/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Ben LaBolt, ο gay υπεύθυνος δημοσίων σχέσων ο οποίος βοήθησε στην εκλογή του Barack Obama το 2008, αναλαμβάνει και πάλι εκπρόσωπος τύπου του αμερικανού προέδρου εν όψει της εκλογικής καμπάνιας για την επανεκλογή του προέδρου.

Ο LaBolt αυτή την περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνος επικοινωνίας του Rahm Emanuel, του νέοεκλεγμένου δημάρχου του Σικάγο και πρώην στελέχους του προέδρου Obama. Ο 29 ετών LaBolt θα μετακινηθεί στην προεκλογική ομάδα του προέδρου Obama, μετά την ορκομωσία του δημάρχου στα μέσα Μαίου.

Μεταξύ της προεκλογικής καμπάνιας του 2008 και πριν την εργασία του στον δήμαρχο Emanuel, ο LaBolt εργαζόταν στο γραφείο τύπου του Λευκού Οίκου. σε περιββαντολογικά και ενεργειακά θέματα, σε θέματα δικαιοσύνης καθώς και στην επικοινωνία σχετική με τον πιθανό διορισμό στο Ανώτατο δικαστήριο των δικαστών Sonia Sotomayor and Elena Kagan.

Πηγή : The Advocate

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!