Ο γνωστός Έλληνας παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας, παρουσιάσε την εκπομπή του στο Παρισινό ραδιοσταθμό NRJ την ημέρα της γυναίκας, ντυμένος γυναίκα.

Ο Νίκος Αλιάγας πήγε στο studio για την εκπομπή του Le 6/9 ( στην πρωινή ζώνη 6-9 το πρωί ) ντυμένος γυναίκα και το ίδιο έκανε και ο συνάδελφος του Mustapha El Atrassi, γεγονός το οποίο έκανε τη συνάδερφο τους Karine Ferri να το απολαύσει και να γελάσει αρκετά. Η φωτογραφία είναι απλά υπέροχη….

Πηγή : TETU

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]