Ο Manu Ginóbili είναι από τους αθλητές που έχουν έντονη φιλανθρωπική δράση και κοινωνικό έργο. Έτσι όταν πληροφορήθηκε πως στην Ουγκάντα έχει τεθεί προς ψήφιση νόμος για τη θανατική ποινή στους ομοφυλόφιλους, ο παίκτης του αμερικανικού NBA, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Κάλεσε τους fan του μέσω της σελίδας του στο «Twitter» να υπογράψουν κατά της νομοθεσίας .

Ο Αργεντινός σταρ Manu Ginóbili των San Antonio Spurs έχει 548.347 fan στο «Twitter» και οι περισσότεροι εξ αυτών υπέγραψαν κατά του νόμου.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]