Το White Party είναι αγαπημένο event πολλών gay στις ΗΠΑ.

Ο γυμναστής Rick D’Agostino προτείνει μερικές ασκήσεις για τέλειο σώμα πριν το μεγάλο party με τα βίντεο που ανέβασε στο ίντερνετ. Εμείς μπορεί να μη πάμε στο White Party αλλά θα ετοιμαστούμε για το καλοκαίρι και τα δικά μας parties.

Δείτε τα video με ασκήσεις γυμναστικής

 

Οι συγκεκριμένες ασκήσεις αποτελούν προτάσεις γυμναστικής και εκτελούνται μόνο υπό την επίβλεψη γυμναστή. Το πρόγραμμα αφορά απόλυτα υγιείς αθλητές με καλή ή πολύ καλή φυσική κατάσταση. Πριν κάνετε οποιαδήποτε άσκηση, ενημερώστε το προσωπικό σας ιατρό για τυχόν προβλήματα υγείας και για την απόφαση σας να κάνετε γυμναστική. Το antivirus καθώς και η συντακτική ομάδα δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη.
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]