Το δημοκρατικό κόμμα της Ολλανδίας D66 εξέφρασε την «φρίκη»του για τα σχέδια της Ουγκάντα να ψηφίσει το ομοφοβικό σχέδιο νόμου, το οποίο καταδικάζει σε θάνατο τους gay. Ο πρόεδρος του κόμματος,  Alexander Pechtold ( στη φωτογραφία )  κάλεσε τον Υπουργό εξωτερικών της Ολλανδίας Uri Rosenthal Monday να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεθνή προσπάθεια να μη ψηφιστεί ο νόμος.

“Ο υπουργός έχει δηλώσει ότι θα δώσει έμφαση στα διεθνή ΛΟΑΤ δικαιώματα”  δήλωσε μεταξύ άλλων ο Pechtold και προσέθεσε “ Τώρα πρέπει να κάνει τις δηλώσεις του πραγματικότητα.”

Το antivirus δεν έχει λάβει μέχρι στιγμή καμία δήλωση κανενός πολιτικού κόμματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]