Μετά τη μεγαλη επιτυχία της εφαρμογής Grindr, την εφαρμογή που χρησιμοποιούν πάνω από 700.000 gay άνδρες παγκοσμίως στα smartphones, ήρθε η σειρά να δημιουργηθεί και μια ανάλογη πλατφόρμα για straight.

Ο ιδρυτής της εφαρμογής και πρόεδρος της Grindr, ο 33 ετών Joel Simkhai, δήλωσε ότι λαμβάνει χιλιάδες αιτήματα γυναικών ώστε να δημιουργηθεί μια αντίστοιχη εφαρμογή για γυναίκες που αναζητούν στρέιτ άνδρες. Η νέα εφαρμογή η οποία δεν έχει ακόμα όνομα, θα διαφέρει από το Grindr μιας και ο ιδρυτής της θεωρεί ότι για τις γυναίκες η απόσταση δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία όσο για τους άνδρες. Αλλά συμπλήρωσε ότι η τοποθεσία αποτελεί κύριο εργαλείο πώλησης.

“Το να θέλει να γνωρίστει ένας άνθρωπος με κάποιον άλλο, δεν είναι κάτι το οποίο μόνο οι gay αναζητούν. Αλλά οι άνδρες και οι γυναίκες διαφέρουν. Το Grindr έγινε για τον άνδρα. Αν πρόκειται να φέρουμε τις γυναίκες τότε θα  πρέπει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά “ δήλωσε ενώ η νέα εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]