Μόδα : Ζευγάρι με λεσβίες “κλείνει” επίδειξη μόδας

15/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Πάντα μια επίδειξη μόδας τελειώνει με μια νύφη. Στην τελευταία της επίδειξη μόδας, μια Ιταλίδα σχεδιάστρια επέλεξε ένα ζευγάρι δύο γυναικών, μια συμβολική αλλά σημαντική κίνηση. 

Η μόδα συχνά βρίσκεται μπροστά σε σχέση με την πολιτική και η σχεδιάστρια Giada Curti προκάλεσε το κοινό που παρακολουθούσε την επίδειξη μόδας της, μιας και η νύφη ήταν στην πασαρέλα με τη…γυναίκα της.

Η βουλευτής Paola Concia, ανοιχτά λεσβία σχολίασε την επίδειξη λέγοντας «Η μόδα είναι ανεκτική στις αλλαγές και βλέπει τις αλλαγές στην κοινωνία, πριν από την πολιτική », ενώ συνέχισε « Στο εξωτερικό ο κόσμος είναι ανεκτικός ενώ στη χώρα μας προκαλεί σκάνδαλο η διαφήμιση του Ikea ( διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο ) . Η Giada Curti έχει κουράγιο και χαίρομαι που η μόδα στηρίζει την ισότητα σε αντίθεση με την κυβέρνηση μας.»

Είναι η πρώτη φορά, που σχεδιαστής μόδας “βγάζει” στη πασαρέλα ένα ζευγάρι λεσβιών, αντί για μια απλή παραδοσιακή νύφη. ]

Πηγή : TETU

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!