Κροατία : Ένας μαθητής λυκείου στους δύο θεωρεί την ομοφυλοφιλία ασθένεια

04/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας στην Κροατία δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά.

Σύμφωνα με έρευνα, στους μαθητές της τρίτης λυκείου όλης της χώρας, ένας στους δύο θεωρεί την ομοφυλοφιλία ασθένεια ενώ το 40% υποστηρίζουν ότι οι Κροάτες πολίτες θα έπρεπε να έχουν πλήρη δικαιώματα στη χώρα τους, σε σχέση με άλλους πολίτες και εθνικές μειονότητες.

Την έρευνα πραγματοποιήσε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Hina. Το 64% των μαθητών, απάντησε ότι οι δημόσιες ομοφυλοφιλικές εκδηλώσεις, όπως το να κρατούνται χέρι χέρι ή το φιλί σε δημόσιο χώρο, θα έπρεπε να απαγορευτούν διότι αποτελούν αρνητικό πρότυο για τους νέους της χώρας.

Η έρευνα έγινε σε 43 λύκεια της χώρας και για λογαριασμό της ΜΗ.ΚΥ.Ο Gong, η οποία ασχολείται με ανθρώπινα δικαιώματα και τος δημοκρατικούς θεσμούς στην Κροατία.

Πηγή : E-licco

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!