Η μεγάλη ισπανίδα τραγουδίστρια, η μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ, επιστρέφει με μια συναυλία αφιερωμένη στον έρωτα.

Μπολερό, τάνγκο και φλαμένκο από την Αργεντινή, την Ισπανία, το Μεξικό, ερμηνευμένα από την τραγουδίστρια με την πληθωρική, αισθαντική και εκφραστική φωνή.

Θα ακουστούν μεταξύ άλλων τα τραγούδια “Historia de un amor”, “Corazón”, “Alma mia”, όπως και τα “Piensa en mí”, “Un año de amor” από το σάουντρακ της ταινίας Ψηλά Τακούνια.

Χώρος: ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης ( Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα )

Τιμές:  Φοιτητικά: € 25 /  Γ Ζώνη: € 35 / Β Ζώνη: € 45 / Α Ζώνη: € 55 / Διακεκριμένη Ζώνη: € 70

Ημερομηνίες/ Ώρα έναρξης:  18, 19 Μαρτίου 2011 / 20:30

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]