Μια από τις διασημότερες καλλιτέχνιδες και διεθνές gay symbol  η Liza Minnelli, θα πραγματοποιήσει μόλις 4 συναυλίες αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη.

Στις 29 Ιουνίου θα είναι στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, στις 4 Ιουλίου στο Manchester Bridgewater Hall, στις 8 Ιουλίου στο Kursaal Oostende στο Βέλγιο και στις 11 Ιουλίου στο μυθικό Olympia στο Παρίσι.

Για πληροφορίες και αγορές εισιτηρίων κάντε κλίκ εδώ.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]