Σύμφωνα με ένα βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 10 Νοεμβρίου, η σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel, είχει ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές επαφές καθώς και ερωτικές σχέσεις με διάσημους καλλιτέχνες μεταξύ άλλων και με το ζωγράφο Salvador Dali, ενώ έκανε και χρήση οπίου.

Σύμφωνα με τον εκδότη, η βιογράφος Lisa Chaney αντλεί τις πηγές της από ιστορικά ντοκουμέντα και με αυτές τις αποκαλύψεις μπορούμε να ανακαλύψουμε το αληθινό πρόσωπο της γνωστής σχεδιάστριας.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]